Cryptosporidium Antigen Rapid Test Cassette

Cryptosporidium Antigen Rapid Test Cassette

Cryptosporidium antijenlerinin insan gaita örneğinde kalitatif tanısı için hızlı test. Sadece profesyonel in vitro kullanım içindir. 
 
KULLANIM AMACI
Cryptosporidium Antijen Hızlı Test Kaset (gaita), Cryptosporidium antijeninin insan gaita örneğinde kalitatif tanısı için hızlı kromatografik immumassaydir.  
 
PRENSİP
Cryptosporidium Antijen Hızlı Test Kaset (gaita), insan gaita örneğinde Cryptosporidium antijen tanısı için kalitatif, lateral flow immunassaydir. Bu testte membran, test çizgisi alanındaki Cryptosporidium antijenlerine karşı monoklonal antikorlarla önceden kaplanmıştır. Test sırasında, örnekte bulunan Cryptosporidium antijenleri test üzerinde daha önceden kurutulmuş olan antiCryptosporidium antikorları konjuge partiküllerle bağlanır. Karışım kapiler aksiyon ile yukarı doğru hareket eder. Pozitif sonuç durumunda membranda var olan spesifik antikorlar konjugat-antijen karışımıyla reaksiyona girer ve test çizgisi bölümünde renkli bir çizgi oluşturur. Kontrol çizgisinde renkli bir çizgi, bileşenlerin internal kontrolünü sağlamak adına yeterli miktarın eklendiğini ve akışın sağlandığını göstermek adına her zaman belirecektir.